top of page

OM

 

Fingerfärda broderimaterial har funnits sedan 1987 och affärsidén är att skapa och sälja unika broderier i kompletta materialsatser av högsta kvalitét.
 

När ett nytt mönster kommer till är inspirationskällan ofta ett äldre broderi, men även en upplevelse i vardagen av t.ex.slumpmässiga former och/eller färgkombinationer kan ge upphov till ett nytt handarbete.

Samarbete med olika tecknare som: Sven Nordqvist, Lars ”Lehån” Håkansson och Elin Westerholm är ett sätt att få variation och modern prägel på en gammal teknik. Viktigt är att föra traditionen vidare och låta vår tid sätta sin prägel på broderierna, som samtiden alltid gjort.

 

Sortimentet är brett med olika stilar, svårighetsgrader, tekniker och priser. Meningen är att det alltid skall finnas något för alla.

Du är välkommen med synpunkter. Många goda idéer har kommit från kunder! I en tid som denna, när stress och resultattänkande är en del av vår vardag, är det många som förstått värdet av att i lugn och ro få sätta sig ner och skapa något vackert med sina händer – att handens arbete främjar tankens.

 

Jag hoppas få väcka intresse hos många nya och gamla ”brodöser” och kom ihåg:
Att brodera skall kännas som en lustbetonad avkoppling och aldrig som ett tungt arbete. Om så skulle bli fallet – gör något annat!

   

/Kerstin Schmidt

bottom of page